Esbart Sant Jordi

50 més 2

Més de 300 persones van omplir l’Auditori de Sant Martí per presenciar l’espectacle 50 més 2. Eren les 6 de la tarda però a les 17:10h la plaça d’Angeleta Ferrer estava ja plena de gent, esperant per entrar.

A les 16h hi havia tots els dansaires convocats:

Últim repàs pel grup d’infantils i juvenils per familiaritzar-se amb l’escenari.

Tothom es canvia pel primer ball i s’organitza la seva roba pels canvis de vestuari durant l’espectacle.

Passi de l’audiovisual de la història i tothom a lloc, amb nervis i emoció. Tot a punt per obrir portes.

En 45 minuts omplim tota la platea i més de la meitat de l’amfiteatre.

Els dansaires, al pati, esperen impacients que siguin les 18h. Cada vegada hi ha més nervis i emoció

A les 18:05 comença l’espectacle, 50 més 2

En el primer audiovisual sona “Avui que fas anys” de Txarango, des d’aquí el nostre agraïment per deixar-nos utilitzar la seva música en un dia tan especial. Semblava que la cançó estigués feta per aquest dia. I tot seguit la història de l’esbart, resumida en 5 minuts, des del 1970 fins el dia d’avui.

I comencem a veure dansa. El Retaule Català, ballat per tots els antics dansaires, incloent els primers amb la dansa de Castellterçol.

A continuació és el torn del cos de dansa, que amb la coreografia de Ballem, representa la unió del Sant Jordi amb el Joventut Nostre.

En el tercer bloc, Fent el primer pas, els grups d’infantils i Juvenils ens ofereixen un recull de danses tradicionals i coreografies

La ballada flueix, la comunicació entre regidor i tècnics de so i llums funciona i tot va com estava previst.

Iniciem l’últim bloc, Esclat, on els antics dansaires i el cos de dansa és fusionen per acabar amb les coreografies més emblemàtiques que hem fet durant 50 anys.

Les entrades i sortides de cada ball i els ràpids canvis de vestuari surten com estaven previstos. I finalment arribem a la cirereta del pastís, amb les Gitanes de Rubí.

A l’acabar, el cos de dansa, els antics dansaires, i els grups juvenils i infantils surten a saludar, juntament amb les persones de vestuari. També pugen a l’escenari tots els primers dansaires que han vingut, alguns dels quals ens han interpretat la dansa de Castellterçol.

Acabat l’espectacle, públic i dansaires es troben a la platea, en els ulls de tothom es nota que no era una ballada qualsevol, hem trigat dos anys però hem fet la celebració que volíem. Aquests 50 més 2 estaran per sempre amb nosaltres. Moltes gràcies a tothom qui ho heu fet possible.

10 respostes a “50 més 2”

 1. Una ballada que quedarà sense en la nostra memòria amb els sentiments a flor de pell.
  Gràcies per el vostre esforç!!
  Felicitats a tots!!!!

 2. Ganes de ballar!!. Emocions!!!. Quin equip !!!! Magia al escenari !!!! Vestuari. Llum. So. Coreografía. Dansaires. Public entregar.Tot va fluir .
  Gracies Esbart Sant Jordi !!!!!!!

 3. Un dia inoblidable que formarà part de la història del nostre Esbart.
  Moltes gràcies a tothom, organització i dansaires, del mes gran a la més petita. I també al públic, sense la vostra claca no hagués estat el mateix.

 4. Moltíssimes gràcies per uns tarde per recordar i el mateix temps felicitar als dansaires per els meravellosos balls així com els de vestuari, il-luminacio, etc…q entre tots vàrem fer una tarde molt especial.

  Gràcies Esbart Sant Jordi

 5. Va ser un gran dia i una gran FESTA
  Ha estat MOLT TREBALLADA i posada a escena per l’esbart Sant JORDI, una MARAVELLA per gaudir-la tots els qui vam participar en un moment o altre i emotiu per un nou reencontre amb amics.

 6. La meva senyora, la Loudes i jo, Joan, vam passar una tarda molt entrenyable, vam estar gairebé dues hores, gaudint de l’espectacle de noeltros companys, moltes felicitats pel gran talent

 7. Vaig disfrutar molt. Missatge, il.luminació, ballada, coordinació , posta en escena sense parar i amb molta seguretat i elegància. Moltes felicitats a tots el que formeu part de l’Esbart Sant Jordi.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Deixa'ns les teves dades i t'enviarem un correu quan hi hagi novetats.
Loading

This will close in 0 seconds